Minimallisto Ystävänpäivän kunniaksi

Minimallisto Ystävänpäivän kunniaksi

Tiesitkö, että punainen on mun lempiväri? Olen värjännyt hiuksiani pääasiassa punaisen eri sävyillä 5. luokasta lähtien. Matkalle on toki mahtunut myös kuparin, oranssin, ruskean, mustan ja vihreän sävyjä.. Viime kesänä aloin kuitenkin ensimmäistä kertaa vaalentaa hiuksia, ensin ihanan persikan sävyisiksi ja nyt kun ne ovat kokonaan blondit, olen täysin hullaantunut käyttämään pitkästä aikaa punaisia vaatteita. Se on niin ihana ja voimakas väri! Punaisen asun kruunaa punainen huulipuna, ah ja vau.

Punaisesta inspiraationsa on saanut myös tämä uusi Minimallisto, jolla haluan juhlistaa kaikkia kullanmuruja, mielitiettyjä ja lempihenkilöitä, joita meidän elämässä on. Uusia malleja on kaksi: Rakkaus Strösseli sekä Lempi Karnevaali.

Rakkaudella Marren Karnevaali-korvakoruissa on viisi mini pompomia, jotka roikkuvat ketjuissa renkaiden avulla. Tässä ystävänpäivä-mallissa yhdistyy punainen, vaaleanpunainen sekä näyttävä kultainen ketjuissa. Koruosa on kirurginterästä, joka kestää hyvin käyttöä ja on hyvin siedetty materiaali. Yhdistelmä on samalla suloinen ja näyttävä!

Rakkaus Strösseli -korvakoruissa puuhelmet on maalattu käsin erilaisilla punaisen sävyillä. Tasselit ovat syvänpunaiset, koruosat kirurginterästä.

Rakkaudella Marre työpöytä

Maalaan aina kaikki Strösseli-korvakorujen puuhelmet käsin. Tämä on suosikkivaiheeni tämän korumallin teossa, yleensä katselen samalla jotain ohjelmaa tai kuuntelen äänikirjaa. Tässä meneillään on Good Girlsin viimeiseksi jäänyt kausi. Olisipa tätä sarjaa jatkettu vielä! Tykkäsikö kukaan muu tästä?

Rakkaus Strösseli korvakorut Rakkaudella Marre ystävänpäivä käsintehty kotimaiset korvakorut

Järjestimme Ystävänpäivämallistolle tietenkin myös kuvaukset, joihin hain inspiraatiota mm. Pinterestistä ja musiikista. Mä siis rakastan musiikkia ja seuraan monia erilaisia artisteja, katson musiikkivideoita ja konsertteja sekä käyn keikoilla aina kun voin. Eli aivan liian harvoin nykyään. Mitä tykkäsit näistä kuvista? Jos nyt saisin kuvata nämä uudelleen, olisin vaihtanut myös nuo hansikkaat punaisiksi, jotta koko asu olisi rakennettu vain yhden sävyn avulla. Aika kivat kuvat tuli silti näillä mustilla pitsihansikkaillakin, helposti sitä vaan itse katsoo omaa tekemistään aina jälkikäteen niin kriittisesti!

Muistetaan olla lempeitä itseämme ja muita kohtaan ❤

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.