Isänpäivän nallekortti ja käsintehty sydän pompom

Isänpäivän nallekortti ja käsintehty sydän pompom

Itsetehdyt kortit ja lahjat ovat niitä parhaita tapoja kertoa läheisillemme, kuinka heistä välitämme. Tässä helppo, käsintehty kortti isälle! Tietenkin halusin yhdistää tähän jotakin ihanaa pompomeista tehtyä ja niin syntyi sydän pompom. Sydän on kokonaan käsintehty, et siis tarvitse muuta kuin lankaa ja sakset.

Voit piirtää nallen ääriviivat itse paperille tai pahville. Halusin kuitenkin auttaa sinua ja tein valmiiksi tulostettavan nallen, jonka voit vain leikellä ja viimeistellä piirtämällä sille kasvot! Nallekortin kaavan voit tulostaa veloituksetta tästä.

Nalle joka halaa langasta valmistettua pompom sydäntä

Näin teet pompom sydämen

Ota valitsemasi värinen lanka, se voi olla punaisen sävyä tai isän, papan tai bonusvanhemman lempiväriä! Ryhdy kierittämään lankaa 4 sormen tai kämmenesi ympärille. Lankaa ei tarvitse kierittää kireälle, kieritä yhteensä 140 kierrosta.

Irrota koko nippu sormien ympäriltä, ota pätkä lankaa ja solmi nippu keskeltä kiinni muutamalla tiukalla solmulla. Leikkaa lankalenkit molemmista päistä auki.

Lopuksi pompom tupsu trimmataan sydämen muotoonsa.

Katso videotutoriaali sydän tupsun ja nallekortin tekoon Rakkaudella Marren TikTokista. Sieltä löydät myös tutoriaalin Pompom Kukkakimpun tekoon!

 

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.