Äiti, mä oon TikTokissa!

Äiti, mä oon TikTokissa!

Kyllä, siellä ollaan. Otsikko taipuu myös muotoon:
"Äiti, mä näytin koulussa sun TikTokin ja ne ei uskoneet, että se oot sää!".
Rakas lapseni on koulussa surffaillut myös täällä mun verkkokaupassa ja katsellut Googlesta mun tuotekuvia, aika symppistä, vai mitä? <3

Olen ollut tosi yllättynyt, kuinka paljon oon nauttinut Tiktokkien tekemisestä. Olen ottanut tavaksi kuvata mahdollisimman paljon tekemistäni, sillä kaikesta materiaalista saa loistavia tiktokkeja ja aina voi lisätä aiheesta kertovan ääniraidan myös jälkikäteen. Kotona oonkin istunut useita kertoja mun vaatekomeron lattialla, neuletakki pään päällä, koska siellä saan parhaiten omaa rauhaa, hiljaisuutta ja kaikumattoman tilan äänen nauhoittamiselle. Pitääkin pyytää mun miesystävää kuvaamaan joku kerta sitä kun istun siellä, se on varmasti aika koominen näky!

Aluksi ajattelin, että pidän heti livejä siellä, niin saan vähän tuntumaa siihen, mutta TikTok onkin muuttanut käyttöehtojaan niin, että nykyään vasta kun on 1000 seuraajaa, voi pitää liven! Vielä on vähän matkaa tuhanteen seuraajaan, 183 tarkalleen ottaen. Jos käytät TikTokia ja haluat tukea mun työtä, käy seuraamassa mun tiliä. Kiitos! <3

Tästä mun tilille >

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.